Bussar till och från konferensen på Hotell Södra Berget

För att göra det så lätt som möjligt för dig som deltagare att ta dig till och från konferensen och även eventuellt boende nere på stan i Sundsvall har vi ordnat busstransporter mellan Hotell Södra Berget och Sundsvall C.

Bussarna kommer bland annat att skjutsa upp folk från Sundsvall C till Södra Berget efter förkvällen den 12 mars med stadsvandring och mingel. Det avgår bussar i början av båda konferensdagarna och i slutet av konferensdagarna och även i anslutning till konferensmiddagen på onsdagskvällen.

Ingen ordinarie kollektivtrafik – taxi eller Paxabuss

Vänligen notera att det inte går någon ordinarie kollektivtrafik förbi Södra Berget. Om du behöver ta dig till eller från konferensen på andra tider kan du till exempel boka taxi. Ett annat alternativ är även Lokaltrafikens Paxabuss, som kan bokas via lokaltrafiken Din Turs app. Läs mer om hur det fungerar att boka Paxabussen på Din Turs hemsida.

Våra arrangerade bussar

När du planerar din resa gör du klokt i att även planera de mindre resorna mellan boendet, Hotell Södra Berget och centrala Sundsvall om du till exempel reser med tåg. Se tider och hållplatser för konferensens arrangerade bussar vi röda knappen nedan.

Busstiderna kommer även att finnas i konferensappen som du får länk till dagarna strax före konferensen.