Tack Sundsvall – Hej VAK i Uppsala 2025!

Fotograf: Anders Tukler. Konferensen Vatten Avlopp Kretslopp kommer till Uppsala 2025.

Nu är VAK 2024 avslutat och vi säger tack och hej till våra fantastiska samarbetspartners MittSverige Vatten & Avfall och Sundsvalls kommun för årets konferens. Nu lämnar vi Sundsvall för denna gång och tar sikte på Uppsala och VAK 2025!

2024 års konferens är snart summerad och vi tackar Sundsvall för denna gång. Vi blickar framåt och säger hej till Uppsala och Vatten Avlopp Kretslopp 2025.

Ringa in datumen 12–13 mars för Vatten Avlopp Kretslopp 2025

Ringa gärna in datumen 12– 13 mars 2025 redan nu i kalendern då konferensen alltså kommer till Uppsala, lärdomens stad. Tillsammans med våra samarbetspartners Uppsala kommun och Uppsala Vatten och Avfall lovar vi att som vanligt bjuda på en härlig konferens med mycket inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte, precis som VAK ska vara.

Uppsala och Fyrishov

I Uppsala landar konferensen på Fyrishov, äventyrsbadet och idrottsanläggningen med utmärkta möjligheter för konferens och utställning i ett. Vi kommer återigen ha möjlighet att ha hela utställningen med VA-produkter och tjänster samlad i en sal precis som på Hotell Södra Berget och vi kan även utlova generösa utrymmen med fina möjligheter för erfarenhetsutbyte.

Läs mer om Fyrishovs konferens- och eventdel.

Planering pågår

Arbetet och förberedelserna för VAK 2025 pågår för fullt och vi ser verkligen fram emot att komma tillbaka med konferensen till Uppsala, där vi senast var 2012. Har du idéer till utställningen eller tips på programpunkter till Vatten Avlopp Kretslopp 2025 får du gärna höra av dig till oss, [email protected]

Mer information om konferensen 2025 kommer presenteras längre fram.

Hoppas vi ses i Uppsala!