”Fina små toaletter” – årets monter på VAK 2023 är korad!

FANN VA-Teknik vinnare av årets monter 2023 på Vatten Avlopp Kretslopp. Från vänster, Christer Gustavsson, Christian Lamm, Andreas Östling samt VD Rikard Andskär.

”Fina små toaletter” och ”Många som jobbar i montern och fina give-aways” är några av de motiveringarna till varför FANN VA-Teknik fick flest röster och vann priset som årets monter på Vatten Avlopp Kretslopp 2023.

Under konferensen Vatten Avlopp Kretslopp 2023 har konferensdeltagarna kunnat rösta på det utställarföretag med monter som har gett dem mest under konferensen. I år har fanns det hela 35 olika montrar att rösta på i konferensens utställning med VA-produkter och tjänster inom små avlopp, dagvatten och VA-planering och flest röster fick FANN VA-Teknik som vinner årets monter 2023.

FANN VA-Teknik kammar hem flest röster i tävlingen om årets monter med motiveringar som:

”Fina små toaletter”

Många som jobbar i montern och fina give-aways

”Innovativ reklam och bra genomgång av deras produkter”

”Bäst toaletter”

De små toaletterna som motiveringarna syftar till är gjorda av godis och verkade falla VAK-deltagarna i smaken tillsammans med att Fann har bra bemanning i montern med mycket personal som man ställa frågor till om företagets olika produkter och tjänster.

Glada vinnare med små enkla medel

Rikard Andskär, VD på Fann är mycket glad över priset och det är inte första gången som Fann vinner. På digitalt VAK 2021 knep de också priset som årets monter men då i digital tappning.

– Det är ju jättekul, andra gången som sagt. Tidigare har vi vunnit för en digital monter och det var kul att vinna det på plats och nu får vi kämpa vidare för att vinna igen. Vi vann med små enkla medel. Lite toaletthumor funkar oftast, säger VD Rikard Andskär.

Som pris förutom äran och ett hedersdiplom får pristagaren välja monter först till nästa års utställning och konferens.

VA-guiden säger stort välförtjänt grattis till FANN VA-Teknik!