Om att skapa nytt lösenord på vaguiden.se

Har du fått e-post från VA-guiden om nya användaruppgifter? För dig som arbetar med små avlopp, dagvatten och va-planering samlar vi allt material på en sida och du har ett login även om du använder flera av våra medlemstjänster.

Vi har alltså flyttat Dagvattenguiden och VA-planeringsguiden till flikarna dagvatten och va-planering på vaguiden.se.

Detta innebär att du som haft lösenord till Dagvattenguiden eller VA-planeringsguiden har fått nya användaruppgifter i och med att vi bytt webbplattform. Medlemmar i Avloppsguiden fick nya användaruppgifter i september 2017.

Istället för att i text försöka förklara olika rutor och fält har vi gjort en film som visar hur det går till att skapa ett nytt lösenord. Testa och kolla på egen hand.

Du hamnar på samma ställe om du glömt ditt lösenord och vill få ett nytt.

Om du redan använder VA-guidens tjänst om små avlopp (medlem i Avloppsguiden) och även har använt Dagvattenguiden och VA-planeringsguiden får du e-post om att du fått utökad behörighet. Du behöver inte ändra ditt lösenord. Du kan se dina medlemskap genom att logga in och gå till Min sida

 

 

 

Om du har frågor om medlemskap och login, kontakta Emmelie

Om du har frågor om hemsidan eller hittar saker som behöver rättas till, kontakta respektive redaktör. Du hittar kontaktuppgifter på startsidorna och här