Testa ”Erfarenhetsnätverk om enskilt dricksvatten” torsdag 2 september

Torsdag 2 september kl 9.30 bjuder Ecoloop in kommuntjänstemän inom miljö och hälsa, bygglov, planering, VA, mark- och exploatering att delta och testa ”Erfarenhetsnätverk om enskilt dricksvatten” (EeVa).

Erfarenhetsnätverket om enskilt dricksvatten är en möjlighet att få nätverka med andra kommuner, lyfta sina egna frågor för diskussion och samtidigt ta del av andras erfarenheter och dela med sig av egna. Nätverket anordnar även digital torsdagsfika och kunskapsdagar med seminarier och inbjudna gäster och experter.

Är du intresserad av att prova nätverka, kontakta Helfrid Schulte-Herbrüggen: [email protected].

Första gången deltar du gratis, läs mer om här om träffen här och om nätverket på Ecoloops hemsida. Det kommer även finnas fler tillfällen att prova på erfarenhetsnätverket i höst.