Inbjudan 27 januari: Avsaltning av dricksvatten för hushåll eller gemensamhetsbruk

Erfarenhetsnätverket för Enskilt dricksvatten (EeVa) och Ecoloop bjuder in till en intressant förmiddag om avsaltning av dricksvatten för hushåll eller gemensamhetsbruk torsdag den 27 januari. Seminariet är kostnadsfritt.

Gästexpert och föreläsare under förmiddagen

Deltar som föreläsare gör Frank Lipnizki, professor vid institutionen för kemiteknik vid Lunds Universitet. Med expertkunskaper i separationsprocesser (avsaltning) och membranteknik och över 15 års industriell erfarenhet som membranexpert vid bland annat Alfa Laval kommer vi få ta del av mycket matnyttigt kring avsaltningfrågor.


Tid: Torsdag 27 januari kl 09.00–11.30 (incheckning från kl 08.50)
Målgrupp: Kommuntjänstepersoner inom miljö, bygglov och VA med flera.
Pris: Kostnadsfritt
Vill du delta?
Anmäl dig senast 26 januari till Helfrid Schulte-Herbrüggen via e-post: [email protected] En teamslänk kommer skickas ut i samband med anmälan.

Frågor? kontakta Helfrid Schulte-Herbrüggen: [email protected] eller Chatarina Holmberg: [email protected]


Mer om kunskapsdagen och EeVa

Seminariet anordnas av Ecoloop med finansiering från Länsstyrelsen Stockholm. Kunskapsdagen är en av flera aktiviteter som ingår i EeVa nätverkets verksamhet. Förutom kunskapsdagar om dricksvatten anordnar nätverket även nätverksträffar för diskussion och nätverkande med digital torsdagsfika. Första gången deltar man gratis.

Läs mer om nätverket på Ecoloops hemsida.