Fritidshus och eget vatten och avlopp – ny infosida på avloppsguiden.se

Även om standarden ofta är enklare i en liten stuga behöver dricksvattnet vara lika säkert att dricka och avloppet tas omhand utan att orsaka olägenheter. Tipsa gärna husägare och hör gärna av dig med tips och åsikter om den nya infosidan på avloppsguiden.se

Ännu en sommar som sannolikt går i hemesterns tecken nalkas. Fler och fler väljer att stanna inom landets gränser under sin ledighet. Många ställer in siktet på sommarstugor och fritidshus för att hitta ett vackert ställe för avkoppling och trevliga sommardagar. Även om standarden ofta är enklare i en liten stuga behöver dricksvattnet vara lika säkert att dricka och avloppet tas omhand utan att orsaka olägenheter.

Vi har skrivit en infosida om fritidshus och eget vatten och avlopp på avloppsguiden.se. Sidan introducerar läsaren till frågor om eget dricksvatten, eget avlopp, om det är svårt att lösa VA-frågan och bra saker att tänka på vid husköp.  Vi hoppas att infosidan kan vara en bra väg in till andra delar av avloppsguiden.se. Tipsa gärna husägare.

Fritidshus och eget vatten och avlopp

Hör gärna av dig med tips och åsikter om informationen utifrån frågor som du möter från de som är på jakt efter en stuga, som har ett fritidshus eller ska ta över driften av ett.