Kolla er länk om små avlopp på avloppsguiden.se

På avloppsguiden.se finns uppgifter till miljökontoret. Hjälp oss att hålla er länk och era uppgifter uppdaterade.

När husägare besöker avloppsguiden.se hamnar de förr eller senare i rådet att ta reda på mer om miljökontorets krav och att de sannolikt behöver ta hjälp av en sakkunnig entreprenör. Husägaren söker utifrån sin kommun och får fram kontaktuppgifter till miljökontoret och en lista över lokala entreprenörer.

Hjälp oss att hålla kommuninformationen uppdaterad

I rutan i högra hörnet på resultatlistan syns kontaktuppgifter till miljökontoret. Om kommunen uppdaterar sin webbplats så att sidan om enskilda avlopp, eget vatten och avlopp eller motsvarande får en ny webbadress behöver vi uppdatera på avloppsguiden.se.

Så kolla gärna er länk från ”Kommunens hemsida om avlopp” och tveka inte att meddela oss om någon uppgift behöver uppdateras. Det gäller även om kommun erbjuder VA-rådgivning. Skicka ditt meddelande till någon av oss som arbetar med små avlopp.

Björn Eriksson
Redaktör små avlopp
Katarina Knutsson
Redaktör små avlopp
Mathias Hultberg
Redaktör små avlopp
Hänvisa gärna husägare till avloppsguiden.se och entreprenörsregistret

I vårt entreprenörsregister på avloppsguiden.se finns över 500 gräventreprenörer i så gott som alla kommuner. Använd gärna dessa listor i din kontakt med husägare. Listan uppdateras automatiskt i och med att entreprenörerna syns via sin annons. På så sätt kan husägaren vara säker på att företaget är aktivt i små avlopps-branschen. Entreprenörerna väljer vilka kommuner de vill synas i och kan alltså annonsera i flera kommuner.

Klicka på skriv-ut-knappen för att skriva ut en lista över alla entreprenörer i en kommun. Knappen finns längst ner på den aktuella sidan. Alla företagsnamn i listorna går att klicka på för att få kontaktuppgifter. Företagsnamnen i blått har dessutom mer information om företaget. De entreprenörer som gått en kvalificerad utbildning inom små avlopp och fått kursdiplom märks ut i listan. De utbildningar som listas på Avloppsguiden måste motsvara vissa grundkrav.

Vi vet att många miljökontor har egna listor över gräventreprenörer. Skicka gärna er lista om ni har en till oss så kan vi förbättra vår tjänst.

Skärmklipp från avloppsguiden.se
Klicka för att besöka avloppsguiden.se.