Hitta gräventreprenör via avloppsguiden.se

I vårt entreprenörsregister på avloppsguiden.se finns över 500 gräventreprenörer i så gott som alla kommuner. Använd gärna dessa listor i din kontakt med husägare.

När husägare hör av sig med frågor om sitt avlopp slutar samtalet nästan alltid med att de behöver ta hjälp av en sakkunnig eller veta mer om miljökontorets krav. Husägaren söker utifrån sin kommun och får upp en lista över lokala entreprenörer och kontaktuppgifter till miljökontoret.

Listan uppdateras automatiskt i och med att entreprenörerna syns via sin annons. På så sätt kan husägaren vara säker på att företaget är aktivt i små avlopps-branschen. Entreprenörerna väljer vilka kommuner de vill synas i och kan alltså annonsera i flera kommuner.

Anpassat för utskrift

Klicka på skriv-ut-knappen för att skriva ut en lista över alla entreprenörer i en kommun. Knappen finns längst ner på den aktuella sidan.

Vi vet att många miljökontor har egna listor över gräventreprenörer. Skicka gärna er lista om ni har en till oss på VA-guiden så kan vi förbättra vår tjänst! Hänvisa gärna husägare till avloppsguiden.se och entreprenörsregistret.

De entreprenörer som gått en kvalificerad utbildning inom små avlopp och fått kursdiplom märks ut i listan. De utbildningar som listas på Avloppsguiden måste motsvara vissa grundkrav. För närvarande visar vi diplomeringar från Maskinentreprenörerna (ME), FANN VA-teknik, Kingspan BAGA, 4evergreen och Uponor.

Alla företagsnamn i listorna går att klicka på för att få kontaktuppgifter. Företagsnamnen i blått har dessutom mer information om företaget.

Se vilka entreprenörer som annonserar i din kommun