VA-doppet för morgonpigga VAK-deltagare

Vad passar väl bättre än att kallbada när man är i Helsingborg? Under årets konferens av Vatten Avlopp Kretslopp den 15-16 mars var det så återigen dags för det populära VA-doppet, en härlig aktivitet för de morgonpigga konferensdeltagarna.

Senast VA-doppet genomfördes var innan pandemin 2019 på Tylösand, därför var det extraroligt att återigen få rivstarta konferensen andra dag med ett kallbad.

Över 30 kallbadande konferensdeltagare deltog

Hela 34 stycken hugade konferensdeltagare slöt upp kl 07.00 i lobbyn på Clarion Hotel & Congress Sea U för en gemensam promenad denna vackra marsdag bort till badbryggan vid Öresund. Temperaturen i vattnet ska enligt säkra källor ha varit cirka 3 grader kallt eller varmt beroende på hur man ser det.

Johan Nyman VD på Tranås Cementvarufabrik tillsammans med Elin Jansson, VA-guiden är glada att få sin medalj efter genomfört VA-dopp 2023.

Förutom en bra start på dagen i det kalla havsvattnet så fick alla som deltog även den hett eftertraktade ”medaljen” att skryta med, knappen som bevisar att man genomfört 2023 års VA-dopp.

1Kul med kallbad 😊!