Sollentunas arbete med att ta fram en vattentjänstplan

Towe Holmborn, vattensamordnare i Sollentuna kommun berättade på ett seminarium tidigare i sommar om kommunens arbete med att ta fram en vattentjänstplan och var kommunen är i processen just nu.
Under ett webbinarium anordnat av LIFE IP Rich Waters och Länsstyrelsen Stockholm delade Sollentuna och Trosa kommun med sig av erfarenheter från arbetsprocessen med att ta fram sina förslag till vattentjänstplaner för respektive kommun.

Hej! Vill du läsa hela artikeln?

Denna artikel är en del av innehållet på VA-planering som är en tjänst från VA-guiden. Som medlem i våra guider så får du tillgång till oberoende, heltäckande och tillförlitlig information. Du håller dig uppdaterad, ökar din kunskap och du får ta del av andras erfarenheter och dokument.