VA-guiden önskar er alla en God Jul!

Vi på VA-guiden önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Under ledigheterna har vi begränsade öppettider och stängd telefonväxel fram till 8 januari.

Vi börjar så smått summera 2023 som ett mycket händelserikt och spännande år. Äntligen fick vi igen genomföra konferensen Vatten Avlopp Kretslopp på plats, denna gång i vackra Helsingborg. Vi höll ett flertal utbildningar och webbinarier inom alla våra tre ämnesområden och har publicerat en stor mängd artiklar på hemsidan.

I den populära medlemstjänsten Fråga experten har vi slagit något slags rekord i publicerade expertsvar. Våra expertpaneler inom små avlopp, dagvatten och VA-planering har sammanlagt svarat på närmare 90 stycken frågor ställda av våra medlemmar.

Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år tillsammans med er,

God Jul och Gott Nytt År!


VA-guidens julgåva går i år till Toaletter Utan Gränser. Med denna gåva vill vi bidra till att fler människor i världen får tillgång till ordnade toaletter med kretsloppshantering och renare vatten som följd. Toaletter utan gränser hjälper människor att bygga toaletter i låginkomstländer.