Evig ära väntar vinnarna av Kretsloppet under VAK i Sundsvall

Evig ära och berömmelse väntar det lag som vinner längdskidstävlingen Kretsloppet under Vatten Avlopp Kretslopp på Hotell Södra Berget i Sundsvall den 14 mars. Ta chansen och anmäl dig till vad som högst sannolikt kommer att bli den mest rafflande sprintstafetten som VA-branschen någonsin upplevt.

På torsdag morgon den 14 mars, dag två av VA-guidens konferens Vatten Avlopp Kretslopp (VAK), är det dags för årets mest prestigefyllda (och sannolikt enda) längdskidtävling som anordnas särskilt för VA-branschen!

Tävla eller heja fram ditt favoritlag

På den anrika skidanläggningen Friluftscentrum, bara ett stenkast från konferensanläggningen Hotell Södra Berget, kommer ett fåtal särskilt utvalda skidåkare att göra upp om evig ära och titeln som vinnaren av skidstafetten Kretsloppet 2024. Övriga konferensdeltagare välkomnas till att starta sin konferensdag med att heja på sina kollegor i spåret och under tiden avnjuta värmen från sprakande eldar och vila läpparna mot en kopp med rykande varm choklad.

Är du redan anmäld till VAK och vågar ta dig an den utmaning som Kretsloppet innebär? Klarar du att stå på ett par skidor i 200 meter? Anmäl då dig och en deltagarkollega till Kretsloppet i formuläret nedan och var med i utlottningen om de åtråvärda platserna i årets mest rafflande skidstafett.

När? Vi träffas kl. 07.00 i lobbyn på hotellet för gemensam promenad till skidanläggningen Friluftscentrum.

Hur? Varje åkare förväntas åka cirka 200 meter. Du behöver absolut inte vara en erfaren skidåkare för att delta. Bor du inte på Hotell Södra Berget finns ändå möjlighet till att duscha och byta om efter skidstafetten.

Skidutrustning finns att låna

Ingen skidutrustning? För er som vill delta i loppet men inte har någon egen skidutrustning så finns det möjlighet att låna. Det är viktigt att du i så fall fyller i dina uppgifter i anmälningsformuläret.

Detta kommer bli en konferensmorgon att minnas!

Intresseanmälan – Kretsloppet 2024

Anmälan har stängt! Kom och heja i stället.