Vatten Avlopp Kretslopp 2021 genomförs digitalt

Nu är det bestämt och VA-guiden har glädjen att berätta att VAK 2021 kommer att genomföras den 17-18 mars, men nu på webben. Vi tar alltså ett nytt grepp om VAK och genomför konferensen digitalt då rådande läge gör det för osäkert för att träffas på plats i Jönköping.

Det digitala formatet är nytt men mycket i konferensen är fortfarande sig likt. Jönköping är konferensens värdkommun och vi utgår från tidigare planerat program med flera spännande programpunkter men uppdaterar också med aktuella ämnen och nya infallsvinklar. Vi hoppas att även ni ser möjligheterna med ett digitalt VAK och vi ser fram emot att göra konferensen minnesvärd tillsammans med er.

Maja Englund, VD VA-guiden om beslutet att genomföra konferensen digitalt

– Även om vi inte kan träffas fysiskt så är behovet av ny kunskap och erfarenhetsutbyte kring VA-frågor kanske ännu mer påtagligt än någonsin, med tanke på rådande situation. Att ställa in eller flytta fram Vatten Avlopp Kretslopp ytterligare är därför inget alternativ. Vi ser istället fördelarna med att träffas på webben, smittsäkert och utan att resa har vi ändå möjlighet att nå ut till hela VA-Sverige. Med andra ord är jag oerhört glad att vi beslutat att genomföra ett digitalt VAK 2021 och på sätt fortsätta att sprida kunskap och inspirera varandra.

Livesändningar, förinspelade föreläsningar och digital utställning

Konferensen kommer att genomföras både med en livesändning och förinspelade seminarier inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. Som vanligt kommer det också att finnas en utställning med avloppsprodukter, denna gång i ett digitalt format, där du kan besöka olika utställare, ställa frågor, och ta del av de senaste produktnyheterna från branschen.

Mer konferens till våra deltagare

Med en digital konferens kan vi också erbjuda mer. Alla föreläsningar, både livesändningar och förinspelade programpunkter, kommer vara tillgängliga för alla deltagare. Föreläsningarna kommer också att finnas kvar på konferensens hemsida under tre månader efter att konferensen är slut. På så sätt behöver du som deltagare inte välja bort seminarier som krockar, utan kan ta del av hela programmet när det passar dig.

Tidigare bokningar flyttar med men nya deltagare är också välkomna

Som vi berättat tidigare behöver du som anmält dig till 2020-års konferens inte göra någonting, din bokning och avgift flyttar med till VAK 2021. Vi kommer att kontakta dig för mer praktisk information så snart alla detaljer är på plats. Lite senare i vinter kommer vi även att öppna bokningen för nya deltagare till konferensen.

Mer detaljerad information om program och konferensens genomförande kommer i våra nyhetsbrev och på hemsidan. Har du frågor om konferensen redan nu ber vi dig i första hand kontakta Maja Englund, vd på VA-guiden.

Varmt välkommen till premiären av ett digitalt VAK 2021 hälsar vi på VA-guiden!