Malin Ljungdahl från Tyréns förstärker expertpanelen på VAK 2022

Malin Ljungdahl är ny expert i programpunkten Fråga experten: dagvatten och VA-planering. Hon svarar gärna på inskickade frågor om kommunal VA-planering och VA-ekonomi från konferensens deltagare.

VA-guiden är mycket glada att meddela att Malin Ljungdahl på Tyréns Sverige nu finns med i expertpanelen för dagvatten och VA-planering på VAK 2022. De övriga experterna i den meritfyllda och kunniga panelen är miljöjurist Jonas Christensen från Ekolagen Miljöjuridik, Jonas Andersson seniorkonsult och VD på WRS samt advokat Johanna Lindqvist från Advokatfirman Lindahl.

Mångårig bakgrund med kommunala VA-frågor

Malin Ljungdahl har stor erfarenhet och bakgrund från bland annat den kommunala sektorn vad gäller VA-frågor både i Kungälvs och Lerums kommuner. För drygt två år sedan bytte hon bana till rollen som konsult.

– Jag har arbetat med kommunala VA-frågor sedan 2002. Innan jag började på Tyréns 2019 har jag haft kommunala anställningar i olika roller inom VA. Mina kommunala erfarenheter tillsammans med perspektivet som konsult ger mig en bred kunskap om övergripande VA och VA-ekonomi som kommer väl till pass i arbetet med VA-planering.

Uppdragsansvarig för VA på Tyréns

– På Tyréns arbetar jag främst som uppdragsansvarig i olika VA-utredningar. Jag engageras ofta i uppdrag som rör VA-planer, strategiska vägval inom VA, VA-taxa, analys och prioritering av nya verksamhetsområden för allmän VA-försörjning och brand- och släckvattenplaner.

Malin Ljungdahl är till exempel medförfattare till SVU-rapporten: Planering för brand- och släckvatten, som publicerades i höstas.

Vilka frågor svarar Malin på i expertpanelen?

I expertpanelen svarar Malin gärna på frågor om kommunal VA-planering och VA-ekonomi.

Fråga experten: dagvatten och VA-planering i livesändningen

Malin Ljungdahl och alla andra experter inom dagvatten och VA-planering ser ni i livesändningen av konferensen i programpunkten Fråga experten: dagvatten och VA-planering, onsdag 16 mars kl 13.00.

Läs mer om experterna och ställ dina frågor till expertpanelen

Program för VAK 2022


Relaterat

Planering för brand- och släckvatten – Erfarenheter från några kommuner
(kräver medlemskap i dagvatten eller VA-planering)