Tack från årets VAK 2022!

Ett stort och varmt tack till alla ni som deltog under konferensen Vatten Avlopp Kretslopp 16-17 mars. Över 420 deltagare och föreläsare medverkade och det blev två fantastiska dagar fyllda med kunskap, inspiration och erfarenhetsutbyte.

Fin blandning av deltagare

En konferens är ju ingenting utan sin publik. Årets VAK-deltagare kom från 171 kommuner/VA-bolag, 9 länsstyrelser, flera olika konsultföretag och teknikleverantörer men även olika lärosäten och nationella myndigheter.

Mer än 22 timmar konferens = en otrolig siffra

Konferensens alla fantastiska föreläsare har bidragit med drygt 22 timmar av föreläsningsmaterial, en helt otrolig siffra.

För er som deltog så finns allt material från konferensen att ta del av i efterhand på konferensplattformen till och med den 17 april.

Härliga bilder från konferensen

Konferensens fantastiska deltagare och föreläsare delade också med sig av bilder på hur deras digitala konferens såg ut. Det blev en hel del foton på söta husdjur, utsikter från hemmakontor, gofika och glada konferensdeltagare.

Nästa år ses vi i Helsingborg 15-16 mars 2023!

Stort tack för årets Vatten Avlopp Kretslopp

Varma hälsningar
VA-guiden