VAK i Helsingborg 15–16 mars 2023

De senaste två åren har vi haft förmånen att få genomföra två fantastiskt lärorika konferenser i digital tappning. Till 2023 är det dock väldigt roligt att återigen få planera och förbereda för en fysisk konferens på plats. Med andra ord välkommen till vackra Helsingborg för Vatten Avlopp Kretslopp 2023.

Den 15-16 mars 2023 är det återigen dags för VAK på plats. Konferensen arrangeras på Clarion Hotel & Congress Sea U i Helsingborg, tillsammans med våra samarbetspartners Helsingborgs stad, Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp (NSVA) och Event in Skåne.

Om hotell och konferensanläggningen

Clarion Hotel & Congress Sea U är belägen mitt i Helsingborg, bokstavligen vid havet och hamnplats. Du hittar hotellet strategiskt ett stenkast från Helsingborg Central som är kommunikationsnavet för järnvägstrafiken, färjor och stads- och regionbussar.

Arbete och planering pågår

Vi har sammanställt era synpunkter från den senaste konferensen och håller just nu på att ta fram ett upplägg och struktur för konferensen 2023.  Ett som är säkert är att vi återigen ska ha vår uppskattade utställning med små avlopps- och dagvattenprodukter. Bland utställarna brukar vi hitta alltifrån tillverkare, konsulter till olika branschexperter. Har ni redan nu några idéer till utställningen eller tips på programpunkter till 2023 års VAK får ni gärna höra av er till oss info@vaguiden.se

Mer information om konferensen 2023 kommer presenteras på hemsidan längre fram.

Hoppas vi ses!