Vad vill du se och höra på Vatten Avlopp Kretslopp 2022?

Vad vill du se och höra mer av på Vatten Avlopp Kretslopp? Tipsa oss och var med och forma innehållet i nästa års konferens.

Den 16-17 mars 2022 anordnas konferensen Vatten Avlopp Kretslopp – den årliga mötesplatsen för tjänstemän, konsulter och branschexperter som vill uppdatera sig och få inspiration för arbetet med små avlopp, dagvatten och VA-planering. Konferensen kommer att vara digital även under nästa år.

Arbetet på VA-guiden med att skapa ett spännande program är i full gång och för att åstadkomma en så bra konferens som möjligt vill vi passa på att fråga våra medlemmar och andra inom VA-branschen om vad ni vill se och höra under nästa års konferens. Finns det något särskilt ämne, fråga eller föreläsare du tycker ska finnas med i programmet? Fyll i så fall gärna i formuläret nedan!

/Programgruppen Vatten Avlopp Kretslopp 2022

Ämnen och frågor till VAK-program 2022

1 kommentar