Hälsning från moderatorerna – VAK 2022

Maja Englund och Björn Eriksson från VA-guiden hälsar dig som är konferenssugen varmt välkommen till ett digitalt Vatten Avlopp Kretslopp 16-17 mars 2022. Bokningen öppnar 3 december.

Det blir två dagar med livesändning och en massa spännande och aktuella programpunkter. Det gemensamma programmet i livesändningen tillsammans med de många förinspelade föredragen gör konferensen lika intressant och innehållsrik som vanligt.

Som konferensdeltagare tar du del av det senaste inom små avlopp, dagvatten och VA-planering bekvämt via webben. Utställningen med produkter och tjänster inom små avlopp och dagvatten sparar vi tills vi har en fysisk konferens.

Maja och Björn kommer att guida dig genom det gemensamma programmet för konferensen. Se hela hälsningen i videoklippet.

Läs mer om konferensen på hemsidan.