VA-podden LIVE med Erik Winnfors Wannberg under VAK i Sundsvall

Under konferensen Vatten Avlopp Kretslopp i Sundsvall gör VA-guidens podcast, VA-podden, debut som livepodd med publik. Gäst är Erik Winnfors Wannberg, chefsredaktör för Cirkulation, som ger en inblick i Sundsvalls vattenhistoria. 

Hotell Södra Berget i Sundsvall är platsen för VA-guidens konferens Vatten Avlopp Kretslopp (VAK) 2024. Den 13-14 mars kommer konferensdeltagarna få ta del av ett fullspäckat program inom det senaste från VA-branschen.

VAK i Sundsvall blir också första gången som VA-guidens podcast, VA-podden, blir livepodd! Under torsdagens gemensamma program intervjuas Erik Winnfors Wannberg, chefsredaktör för VA-tidsskriften Cirkulation, om Sundsvalls vattenhistoria. Utgångspunkt för samtalet i VA-podden är Eriks bok Sundsvall – vattenstaden. Boken beskriver Sundsvalls vattenhistoria med avstamp i stadens bildande på 1600-talet. Det är en stadshistoria om vattenproblem, nya lösningar och betydelsen av rent vatten.

Lyssna på en hälsning från Erik Winnfors Wannberg inför VAK 2024 i spelaren ovan.

Praktisk information

Se hela konferensprogrammet här.

 

Tips! Erik Winnfors Wannberg kommer att delta som föreläsare under det gemensamma programmet, på förmiddagen torsdag den 14 mars.