Fotograf: Johan Adermalm

Information till deltagare

Ett stort och varmt tack riktar vi till dig för att du deltog på VAK 2024 i Sundsvall. Vi blev närmare 450 personer som deltog i konferensen. Tillsammans bidrog vi till två fantastiska konferensdagar fyllda med inspiration och erfarenhetsutbyte. Tillsammans har vi mycket kunskap och det är oerhört värdefullt att dela med sig till andra. Stort tack för att du var med på årets konferens!

Din åsikt är värdefull

Hand som visar mobiltelefon med eventappen

Vi hoppas att du precis som vi har haft två givande och härliga konferensdagar. Om du ännu inte har hunnit fylla i utvärderingen för konferensen når du den via eventappen. Vi uppskattar dina synpunkter och den tar bara några minuter att fylla i.

Åhörarkopior

Åhörarkopior från konferensens olika programpunkter kommer att dyka upp här på hemsidan. Du får mer information och länkar om dokumentationen via konferensens nyhetsbrev.

VAK 2024

Tack!

Tid och plats

13–14 mars, Konferens VAK
Hotell Södra Berget
.
12 mars, Stadsvandring och mingel
kl 17.00, Stora torget i Sundsvall

Frågor om bokningen?

Kontakta Emmelie Lagemyr. Vid andra frågor om konferensen, se kontaktpersoner under konferensens kontaktsida.

Priser deltagare

Medlemmar och annonsörer hos VA-guiden har 20 % rabatt. Läs mer under priser nedan.

Medlem eller annonsör hos VA-guiden: 10 200 kr
Ej medlem eller annonsör hos VA-guiden: 12 600 kr

Medlemmar och annonsörer hos VA-guiden har 20 % rabatt både på ordinarie pris. Rabatten är redan avdragen på angivna siffror. Alla priser anges exklusive moms.

Grupprabatt
Bokar ni sex personer eller fler erbjuder vi en mängdrabatt med 20 % per deltagare. Notera ”grupprabatt” i er anmälan. Kontakta Emmelie Lagemyr vid frågor.

I priset ingår lunch och fika under de två dagarna samt konferensmiddag på onsdagskvällen. Sista dagen att boka sig är 1 mars 2024.

Vi har samlat information om bokningsvillkor och hur vi hanterar dina personuppgifter på ett ställe. VA-guidens bokningsvillkor och integritetspolicy

Program för utskrift

Samarbetspartners 2024

Sundsvalls kommun_Logotyp_Svart w200

Aktuellt

Konferensens nyhetsbrev