Information till deltagare

Varje år deltar flera hundra tjänstemän, konsulter och branschexperter för att knyta kontakter, få inspiration och inhämta de senaste forskningsresultaten och erfarenheterna inom små avlopp, dagvatten och VA-planering. Välkommen du med!

Du som bokat dig till konferensen har fått en e-post med mer information om hur du ansluter till konferensen. Om du haft inloggning sedan tidigare till VA-guidens tjänster små avlopp, dagvatten eller VA-planering behöver du inte göra annat än logga in som vanligt. Vi har uppdaterat din behörighet. Konferensen sker på sidan för VAK 2021

Detta brev skickades till alla deltagare 12/3: Viktig information – så här loggar du in till VAK 2021.
Kom ihåg att vid inloggning är användarnamnet den e-postadress du angav vid bokningen och som fått bekräftelse. Har du frågor om din bokning eller inloggning är du välkommen att höra av dig till info@vaguiden.se

Om du ser gårdagens sändning på konferenssidan behöver du uppdatera sidan i din webbläsare.

Missa inga nyheter från konferensen

Vi har märkt att en del spam-filter sorterar bort informationsutskicken. För att säkerställa att våra utskick hamnar i din ordinarie inkorg behöver du lägga till adressen info@vaguiden.se som betrodd. Kolla gärna skräpkorgen om du väntar på automatiska brev med lösenord. Läs mer

Information för deltagare

Här hittar du som deltagare information om priser, bokningsvillkor och hur vi hanterar dina personuppgifter.

Medlem eller annonsör hos VA-guiden: 4 900 kr exklusive moms

Ej medlem eller annonsör hos VA-guiden: 5 900 kr exklusive moms


Medlemmar i VA-guiden och annonsörer har 15 % rabatt.

Det är inte tillåtet att sprida innehåll från konferensen eller den digitala utställningen så som filmer, frågor, diskussioner i chatt, dokument eller liknande.

Bild eller ljudupptagning från konferensen är inte tillåtet.

Biljetten är personlig och får endast användas av dig om inte annat har överenskommits med VA-guiden. Bokningen är bindande men kan överlåtas till annan person. Meddela VA-guiden om så sker.

VA-guiden tar inget ansvar för tekniska problem som härrör deltagarens uppkoppling eller utrustning. Alla deltagare ansvarar själva för att ha uppkoppling till internet.

Vid sjukdom hos föreläsare eller annan person som deltar förbehåller vi oss rätten att ändra i programmet.

VA-guiden förbehåller sig rätten att ställa in konferensen och erbjuda programmet vid ett annat tillfälle eller på annat sätt vid följande:

  • Händelse av större strömavbrott eller liknande som påverkar möjligheten att sända och som är utanför VA-guidens kontroll.
  • Händelse av sjukdom där nyckelpersoner på VA-guiden eller hos andra aktörer insjuknar i samband med tiden för konferensen.
  • FHM eller regionen inför restriktioner som gör att en sändning inte kan hållas på plats i Jönköping, tex förbud mot resor eller andra begränsningar.

Vi ansvarar ej för de fall då konferensen hindras direkt eller indirekt genom t.ex. myndighets åtgärd, naturkatastrof, krig, strejk, blockad lockout eller annan liknande omständighet som står utanför vår kontroll.

Särskild påminnelseavgift utgå med 50 SEK, dröjsmålsränta debiteras med 9,50 %.

För att kunna hantera din bokning till konferensen Vatten Avlopp Kretslopp, behöver vi lagra uppgifter som du lämnat, varav en del är personuppgifter. Vi värnar om din integritet och samlar dock inte in fler uppgifter än vi behöver och uppgifterna hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). Personuppgifterna används exempelvis för att administrera bokningen, fakturera, informera om konferensen, bereda material såsom en lista över deltagare (förnamn, efternamn och organisation/företag/kommun) som visas i konferensappen, följa upp och skicka konferensdokumentation samt för marknadsföringsändamål.

Behandling av dina personuppgifter är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig och du accepterar därmed vår integritetspolicy och godkänner att vi använder e-post för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy, innan du använder våra tjänster. VA-guidens intregritetspolicy

Om du har frågor om vår integritetspolicy eller vår behandling av personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vatten Avlopp Kretslopp logotyp

Samarbetspartners

Aktuellt

Konferensens nyhetsbrev

Följ oss

332GillarGilla
0FöljareFölj
153PrenumeranterPrenumerera