Vatten Avlopp Kretslopp i Jönköping ska bli den bästa konferensen hittills!

Maria Taoussi, Jönköpings kommuns projektledare för konferensen
Maria Taoussi, Jönköpings kommuns projektledare för konferensen

VA-guiden är glada att för första gången arrangera Vatten Avlopp Kretslopp i Småland, närmare bestämt i Jönköping den 18-19 mars 2020.

Maria Taoussi, Jönköpings kommuns projektledare för konferensen, vad kan vi vänta oss?

– Konferensen är som vanligt under två dagar, den 18-19 mars, men vi kommer smygstarta redan den 17 mars med bland annat studiebesök och inspirationskväll, som kommer vara öppen för alla, berättar Maria Taoussi. Många av våra konferensdeltagare kommer ju redan kvällen innan och Jönköping har så mycket att erbjuda så det vore dumt att inte ta chansen och visa det.

Själva konferensen kommer fyllas med högaktuella ämnen och intressanta föreläsningar inom små avlopp, va-planering och dagvatten på temat: Va-utmaningar – från högt till lågt vilket är passande, inte minst med tanke på Jönköpings topografi.

– Förutom alla spännande föreläsningar arrangeras en entreprenörsdag skräddarsydd för lokala entreprenörer som arbetar med avloppsfrågor i regionen. På plats finns också den stora utställningen med avloppsprodukter som våra konferensdeltagare får chansen att titta närmare på.

– Vi har förhoppningen att konferensen i Jönköping 2020 blir den bästa Vatten Avlopp Kretslopp hitintills!

Läs mer: Boka dig till Blind bird-rabatt