Boka dig till Blind bird-rabatt

Måndag den 7 oktober öppnar vi anmälan till Vatten Avlopp Kretslopp 2020 i Jönköping för alla er som vill anmäla er till ett extra förmånligt pris, vår s.k. Blind bird-rabatt. Det innebär att du anmäler dig innan konferensprogrammet är klart och betalar endast 6200 kr för två dagars konferens. Priset gäller oavsett om du är medlem/annonsör i VA-guiden eller inte.

Vi på VA-guiden har tagit fram erbjudandet främst för alla återkommande deltagare som vet med sig att de ska gå på konferensen…

i Jönköping 2020, men självklart gäller erbjudandet även för nya deltagare.

Med Blind bird-rabatten säkrar du en plats till konferensen samtidigt som VA-guiden arbetar med att färdigställa ett intressant och fullspäckat program på temat VA-utmaningar – från högt till lågt. Vi kan redan nu avslöja att den mycket populära programpunkten från tidigare års konferenser, ”Fråga Experten – Live” återkommer.

En nyhet med 2020-års konferens är att vi kommer ha utställarpresentationer med leverantörer som finns i utställningen. En annan nyhet under konferensens andra dag är ”Öppet hus”, där husägare ges möjlighet att besöka utställningen och träffa utställare och representanter från bl a Jönköpings kommun.

Vi behåller också inslaget med ”årets monter” där deltagarna får rösta på den monter som har gett dem mest under konferensen. Det kommer också i år igen finnas möjlighet att delta på temapromenader, För dig som är ny i branschen, både inom små avlopp och dagvatten.

Passa nu på att ta del av ett mycket förmånligt erbjudande och anmäl dig till konferensen där du sparar upp till 3000 kr jämfört med ordinarie pris. Till prislista för anmälan!