Vad vill du ta del av på VAK 2024 i Sundsvall?

Vad vill du se och höra mer av på Vatten Avlopp Kretslopp 2024? Förberedelserna pågår för fullt men du har fortfarande möjlighet att påverka programmet och ge tips på innehåll.

Den 13-14 mars 2024 är det återigen dags för konferensen Vatten Avlopp Kretslopp – den årliga mötesplatsen för tjänstemän, konsulter och branschexperter som vill uppdatera sig och få inspiration till arbetet med små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Finns det något särskilt ämne, fråga eller föreläsare du tycker ska finnas med i programmet? Fyll gärna i dina tips i formuläret nedan. Du har möjlighet att lämna förslag fram till och med den 9:e oktober.

Har du även tankar och idéer på aktiviteter till vår utställning med produkter och tjänster inom små avlopp, dagvatten och VA-planering så får du gärna kontakta vår utställningsansvarige: [email protected]

Med vänlig hälsning

Program- och utställningsgruppen för Vatten Avlopp Kretslopp 2024

 

Ämnen och frågor till VAK-program 2024