Bokningen är nu öppen för den digitala konferensen VAK den 17–18 mars

Nu är bokningen öppen för nya deltagare till Vatten Avlopp Kretslopp 2021. Du kommer att kunna välja bland över 40 olika föredrag, livesändningar med panelsamtal, besöka den digitala utställningen med dagvatten- och avloppsprodukter och träffa leverantörer för att nämna något av innehållet.

Häng med oss på webben och utbyt erfarenheter med andra yrkesverksamma i VA-branschen under två givande dagar, ta del av det senaste och utöka din kunskap tillsammans med oss.

I programmet hittar du föreläsare från t ex HaV, Naturvårdsverket, Boverket, SGU, Livsmedelsverket, SLU, Svenskt Vatten, Länsstyrelsen Jönköping och Dalarna, Luleå Tekniska Universitet, Vätternvårdsförbundet och flera olika kommuner, VA-bolag och konsulter.

Alla föreläsningar, även livesändningarna, kommer att vara tillgängliga för konferensens deltagare under tre månader efter att konferensen är slut. Missar du något kan du i lugn och ro ta del av innehållet i efterhand och du slipper välja bort intressanta programpunkter för att de krockar. Passa på att ta dig en titt i konferensprogrammet och boka dig till årets konferens.

Läs mer:

Konferensens hemsida

Programmet

Obs! Medlemmar och annonsörer hos VA-guiden får 15 % rabatt på konferensavgiften.